Overslaan en naar de inhoud gaan

Buy tickets

What can we book for you?

Overnachten in Utrecht

Combineer je theaterbezoek met een hotelovernachting

Zo kun je voor of na de voorstelling nog de stad verkennen en zul je van alle gemakken worden voorzien in één van de partnerhotels van Stage Entertainment en het Beatrix Theater Utrecht. Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw theater bezoek te combineren met een hotelovernachting? Kies één van onderstaande hotels en bekijk de mogelijkheden!

Hotel NH Utrecht

NH Utrecht ligt midden in het hart van deze historische stad. Het ligt zeer dicht bij Utrecht Centraal Station, op een steenworp afstand van het Jaarbeurs Congrescentrum en het Beatrix Theater Utrecht. Het hotel is één van de hoogste gebouwen in Utrecht; het heeft 21 verdiepingen en biedt een fantastisch uitzicht over de stad.

Hotel NH Utrecht

The Anthony Hotel Utrecht

Stap vanuit het antieke kloosterportaal van The Anthony in het moderne stadsleven. The Anthony is een nieuw en eigentijds hotelconcept met royale kamers en lofts gelegen in hartje Utrecht. Koninklijke kamer of cosy cocoonen: hoe jij je verblijf ook wilt inrichten, bij ons staan comfort en stijl voorop. In onze kamers geniet je van toegankelijke luxe met een home away from home gevoel.

The Anthony Hotel Utrecht

Contact opnemen

Casper van der Hoorn

Accountmanager Theaterarrangementen

✉ Casper.van.der.Hoorn@stage-entertainment.com

☎ 020-3052259

Layout Settings
background color: