Overslaan en naar de inhoud gaan

Buy tickets

What can we book for you?

Overnachten in Scheveningen

Combineer je theaterbezoek met een hotelovernachting

Zo kun je voor of na de voorstelling nog de stad verkennen en zul je van alle gemakken worden voorzien in één van de partnerhotels van Stage Entertainment en het AFAS Circustheater Scheveningen. Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw theater bezoek te combineren met een hotelovernachting? Kies één van onderstaande hotels en bekijk de mogelijkheden!  

Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Het luxueuze 5-sterren Grand Hotel Amrâth Kurhaus is gevestigd aan de kust van Scheveningen - Den Haag. De oorsprong van het Kurhaus ligt in het jaar 1818, de indrukwekkende Kurzaal is altijd intact gebleven. Het hotel beschikt over 265 kamers, waarvan 8 riante suites, 9 vergader- en evenementzalen, een restaurant, terras en een Spa & Beauty. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in ‘A World of Luxury by the Sea’!

Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Bilderberg Europa Hotel Europa

Het prachtige Europa Hotel Scheveningen ligt als geen ander hotel in Nederland. Op slechts 198 stappen van het uitgestrekte strand en de Pier van Scheveningen en direct aan de bruisende boulevard. Hier voelt u zich welkom na een dag aan het strand of in Den Haag. Het strandhotel van Bilderberg heeft 174 comfortabele hotelkamers, met uitzicht op bruisend Scheveningen of met zicht op zee. Relaxen doet u in onze sauna, Turks stoombad en natuurlijk het overdekte zwembad.

Bilderberg Europa Hotel Europa

Badhotel Scheveningen

Gastvrijheid, flexibiliteit en service in een sfeervolle ambiance! Wij verwelkomen u graag als onze gast.
Een weekend weg met vrienden of familie, heerlijk uitwaaien op het strand, een avond naar het theater, op stap met collega’s of een dagje shoppen. Het Badhotel Scheveningen is your place to be(ach)!

Badhotel Scheveningen

Contact opnemen

Casper van der Hoorn

Accountmanager Theaterarrangementen

✉ Casper.van.der.Hoorn@stage-entertainment.com

☎ 020-3052259

Layout Settings
headline color: paragraph color: