Overslaan en naar de inhoud gaan
Informatie over omgang met Coronavirus

Shows t/m 31 mei gecanceld. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle boekers.

Beste bezoeker,

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van evenementen met meer dan 100 mensen afgekondigd. In overeenstemming met deze verordening worden alle voorstellingen van Stage Entertainment Nederland (ANASTASIA, TINA, De Tina Turner Musical en LAZARUS) die gepland staan tot en met 31 mei tot nader order gecanceld. Wij verzoeken u geen contact op te nemen met Stage Entertainment en Eventim. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die kaarten voor één van onze voorstellingen hebben gekocht, om de kaarten naar een andere datum om te boeken.  

LAZARUS 

Naar aanleiding van de aangepaste richtlijnen die vanavond zijn afgegeven door de regering, komt tot onze grote spijt de tour van Lazarus te vervallen. U kunt er vanuit gaan, dat wij de komende periode zullen aanwenden om te kijken naar alle diverse mogelijkheden om een oplossing te vinden voor de ontstane situatie. We zullen u hierover zo snel als mogelijk informeren.

Overige Shows in AFAS Circustheater Scheveningen & Beatrix Theater Utrecht

Overige shows die gepland staan tot en met 31 mei in AFAS Circustheater Scheveningen en Beatrix Theater Utrecht worden tot nader order gecanceld.  Wij verzoeken u geen contact op te nemen met Stage Entertainment en Eventim. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die kaarten voor één van deze voorstellingen hebben gekocht.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers

Voorstellingen die na 31 mei gepland staan, gaan vooralsnog door. Mocht de situatie wijzigen dan nemen wij hierover contact op met al onze bezoekers die voor de desbetreffende data tickets hebben gekocht. Bezoekers van onze voorstellingen na 31 mei worden ook dringend verzocht geen contact op te nemen met Stage Entertainment Nederland, of onze ticketingpartner Eventim.

Natuurlijk betreuren we ten zeerste het ongemak dat deze situatie veroorzaakt, maar hebben alle begrip voor de beslissing van de autoriteiten en hopen u gauw op een andere datum in een van onze theaters te mogen ontvangen.